Nobody knows!!

Nobody knows!! és una proposta que neix de la mà del grup La consulta del Dr. Pi i Molist en la seva recerca per generar de forma autònoma una reflexió sobre l’espai. 

L’espai que queda entre els carrers de Sant Iscle, Doctor Pi i Molist i Ordunya és el resultat de diverses actuacions plantejades de forma aïllada, generant un espai asimètric i gens cohesionat, que resta abandonat, a la deriva. Un espai de ningú, malgrat que aquí es realitzen diverses activitats. La zona és freqüentada per nens, que juguen en pèsimes condicions, així com avis que fan ús del casal situat en el mateix espai.

Anàl·lisi de l’espai

És tracta d’un espai peatonal que, tot i ser molt concorregut (ja que actua de nexe entre els dos carrers) està molt descuidat, a més de poc adaptat a la realització de cap activitat. Les diverses edificacions generen dues places dures ben delimitades per un fort desnivell. No contenen cap element de mobiliari urbà, ni en el seu interior ni a l’espai que les delimita. No observem la presencia de bancs públics, papereres (una en tot el recinte) o zones enjardinades. Es tracta d’un espai marginat, sense cap tipus de circulació de vehicles, cosa que afavoreix que zona sigui adequada per realitzar qualsevol activitat de lleure.

Proposta d’actuació

La nostra idea és adequar aquesta zona als usuaris que normalment la freqüenten.

Interpretem que aquest espai podria allotjar bancs, així com donar cabuda a activitats generades pel casal d’avis situat a la planta baixa de l’edifici que delimita la plaça en un dels seus laterals. Tot plegat el converteix en un lloc ideal per realitzar algun tipus d’intervenció.

Partim d’un concepte molt clar, que és urbanitzar aquesta zona des d’un punt de vista certament irònic, fent entendre que existeix una mancança d’urbanisme de tipus social i que s’ha d’intervenir d’alguna manera. Es tracta de posar a les administracions en evidència per tal d’empènyer-los a portar a terme algun tipus d’actuació.

Visita’ns a: http://nobodyk9s.wordpress.com/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: