Benvinguts a nbn!

Benvinguts al moviment social de transformació de l’espai públic: noubarrisnou!

A aquells que llegeixin aquesta pàgina, que s’esperin el millor del bloc noubarrisnou, perquè aquest és un bloc participatiu, una crida als veïns de Nou Barris perquè comencin a canviar el seu entorn.

Sobre noubarrisnouCom participar?Les bústies podeu saber més sobre com participar en aquest projecte de participació ciutadana per la millora de l’espai públic. I a Activitats podeu anar seguint les diferents actuacions que es fan a les escoles, instituts i altres entitats del barri.

Participa, canvia, opina, decideix!

_______________________________________________________________

Bienvenidos al movimiento social de transformación del espacio público: noubarrisnou!

A aquellos que lean esta página, que esperen lo mejor del blog noubarrisnou, porque éste es un bloc participativo, un llamamiento a los vecinos de Nou Barris para que empiecen a cambiar su entorno.

A Sobre noubarrisnou, Com participar? y Les bústies puede saber más sobre cómo participar en este proyecto de participación ciudadana para la mejora del espacio público. Y  a Activitats podéis ir siguiendo las diferentes actuaciones que se realizan en las escuelas, institutos y otras entidades del barrio.

Participa, cambia, opina, decide!

Escales de Torre Baró
Carrer Antonio MachadoPàrking Rambla del Caçador

13 Responses to Benvinguts a nbn!

 1. Adrià ha dit:

  Aquest és un blog molt interessant, ja que m’interessa molt el futur de Nou Barris, el meu barri. Opino que és un barri que es mereix una mica més d’atenció i que es mereix aquest blog.

 2. belinda ha dit:

  hola a todos.
  os quiero felicitar por el blog. tiene un aspecto muy profesional.
  cómo va la cosa??
  diseño?? contactos institucionales?? prensa??
  quién me va a mandar una nota de prensa y un par de fotos para publicar en nuestro blog ecosistemaurbano.org ??
  un abrazo, mucho ánimo y os quiero ver en los medios Ya….

 3. Núria i Laia ha dit:

  Hola a tots,
  hem anat seguint el vostre treball a través del Lluís, la Maribel, el ning i el bloc d’En residència, i ara us volíem felicitar per l’inici d’aquest bloc i per la definició del projecte noubarrisnou. Ens veiem dilluns (amb el muntatge de les bústies!), però pel moment, ens sumem a la felicitació de la Belinda!
  Laia i Núria (EN RESiDÈNCiA)

 4. Núria ha dit:

  No he pogut ( ni volgut ) reprimir les ganes de felicitar-vos per aquesta iniciativa. Des de terres lleidatanes segueixo amb interès i curiositat el desenvolupament d’aquest projecte. Tot i no ser veïna de Barris Nord m’interessa observar com des d’un projecte de creació col·lectiva es pot incidir en l’entorn de manera creativa. Enhorabona per les ganes.

 5. Ian L. P. ha dit:

  Bon dia, aquest blog , per a mi , sera molt útil a l’hora de elegir quin espai públic cambiarem. Jo no visc a canyelles pero quan pujo em farà molta il·lusió veure com aquell espai ho vam cambiar entre els alumnes de la meva classe.

 6. ituquemires ha dit:

  L’enhorabona. Trobo el projecte molt interessant i inspirador. Us seguirem d’aprop!

 7. rafael camps ha dit:

  el trobo un treball molt interessant!!! penso que hauria de poder fer-se en altres llocs, i així ho espero!! l’anirem seguint!!

 8. carlos ha dit:

  Fantàstic. Crec que té moltes coses que m’agraden, participació, creativitat, proposta, xarxes, gennt, amics…

 9. noubarrisnou ha dit:

  Reenvio missatge:

  Hola, mi nombre es Coral, quería informarle que la nota que nos mandó ya ha sido publicada, lo invito a pasar a verla por el siguiente link:

  http://www.arqa.com/index.php/noticias/proyecto-noubarrisnou-participacion-creativa-para-la-mejora-del-espacio-publico.html

  Desde ya gracias, y saludos !


  Coral Neri
  Arqa – AE Internacional S.R.L

 10. JARDINER ha dit:

  Hola,sóc carlos el jardiner jo penso que sense aquest projecte ningú ens escoltaria estem en un barri que és molt important per nosaltres,molt a prop de la muntanya de collserola ,aquest indret és avui el pulmó de Barcelona molts cops faig recorreguts per veure com es trova i la veritat la situació és lamentable molt animals y viuen en la Serra de collserola el seu entorn no esta ben cuidat tinc molta informació a má t’ajudare en lo que fagi falta ok FELEÇITATS PER LA TEVA PREOCUPACIÓ,será un onor per a mi ajudarte en aixo sempre he pensat que tots aixo podem millorarlo GRACIES

 11. JARDINER ha dit:

  Comentare una história,derrera del poliesportio de Brafa,(prop de l’institut Gaudí) teniem dos deposits naturals d aigua petits que dintre d’ells les granotes autoctones de collserola es reproduien no molestaban a ningú ,avui aquesta granota ja no poden reproduirse en aquell joc ,per poder reproduirse han de pujar fins una font molt més a dalt,al voltant baixava una riera és al costat tot ple canyes y deixalles,la reprodució d’ aquest animal és important per el control dels insectes,a la mateixa vegada plantes que viuen en simbiosí realment tenim un problema,GRACIAS POR ESCUCHARNOS

  • noubarrisnou ha dit:

   Gràcies pels teus comentaria Carlos!
   Tenim molta feina a fer i els teus coneixements de l’entorn del barri ens seran molt i molt útils!
   Et faré un truc pasada la setmana santa i quedem, si et va bé!

   Salut!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: