Sobre nbn

Què és? noubarrisnou és un projecte que promou la participació ciutadana per la millora de l’espai public. noubarrisnou és una eina perquè la gent opini sobre com els agradaria canviar aquells espais del barri que tenen mancances o necessiten millorar-se.

Com ho farem? Recollirem l’opinió dels veïns i les seves suggerències a través de 50 bústies que hem col·locat a diferents espais públics del barri, mitjançant aquest bloc, el Facebook i missatges de mòbil.

On? A tota la zona de Nou Barris, sobretot a l’entorn de l‘Institut Collserola: el barri de Roquetes, Canyelles, La Guineueta…

Qui? Som els alumnes de 4rt d’ESO de l’Institut Collserola treballant amb un artista resident, en Lluís Sabadell Artiga i amb la col·laboració de l’equip d’arquitectes Ecosistema Urbano de Madrid. Però, a més, és fonamental la participació de la gent del barri.

Quan? Aquest projecte va començar el mes d’octubre del 2009 i acabarà el mes d’abril del 2010. Aquesta primera fase consistent en la promoció de la participació ciutadana anomenada noubarrisnou la volem desenvolupar durant aquest mes de març.  El 22 de març s’ha fet la penjada pública de busties per tot el barri, i també s’iniciarà una campanya de participació a instituts, escoles, etc…

________________________________________________________________


¿Qué es? noubarrisnou es un proyecto que promueve la participación ciudadana para la mejora del espacio público. noubarrisnou es una herramienta para que la gente opine sobre cómo les gustaría cambiar aquellos espacios del barrio que tienen carencias o necesitan mejorarse.

¿Cómo lo haremos? Recogeremos la opinión de los vecinos y sus sugerencias a través de 50 buzones que hemos colocado en diferentes espacios públicos del barrio, mediante este blog, el Facebook y mensajes de móvil.

¿Dónde?
En toda la zona de Nou Barris, sobre todo el entorno del Instituto Collserola: el barrio de Roquetes, Canyelles, La Guineueta …

¿Quién? Somos los alumnos de 4 º de ESO del Instituto Collserola trabajando con un artista residente, Lluís Sabadell Artiga y con la colaboración del equipo de arquitectos Ecosistema Urbano de Madrid. Pero, además, es fundamental la participación de la gente del barrio.

¿Cuándo? Este proyecto comenzó el mes de octubre del 2009 y terminará el mes de abril de 2010. Esta primera fase consistente en la promoción de la participación ciudadana llamada noubarrisnou la queremos desarrollar durante este mes de marzo. El 22 de marzo se realizó la colgada pública de buzones para todo el barrio, y también se iniciará una campaña de participación en institutos, escuelas, etc ..

5 Responses to Sobre nbn

 1. Felipe ha dit:

  nos gustaria ver que posibilidades hay colaborar en este bonito proyecto, porque creemos que a lo mejor con algunos vecinos se podría hacer algo.

  a por cierto soy del pla comunitari

  Salutacions

  • noubarrisnou ha dit:

   Hola Felipe!

   Fantástico! nos encantará contar con vuestra colaboración!
   Como lo organizamos? Y si nos llamas al número de noubarrisnou 668 816 553 o nos dejas un teléfono y te llamamos nosotros y vemos como podemos concretar esa colaboración?

   Esperamos vuestra llamada!

   Un saludo!

 2. Felipe ha dit:

  Olvide decir el barrio, Roquetes.

  El teléfono del pla comunitari de Roquetes

  es 933 538 338

  Saludos

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: